Dirar wil nog twee jaar in België voetballen

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Dirar wil nog twee jaar in België voetballen
Foto: © SC

Nabil Dirar, dit seizoen één van de aanwinsten van Club Brugge om de creativiteit bij blauwzwart drastisch te verhogen, is duidelijk bezig met een carrièreplan. Hij wil nog twee jaar in België voetballen.

Nabil Dirar, een Marokkaanse international, kwam over van VC Westerlo. Ondertussen heeft hij na bijna drie weken trainen bij Club Brugge zijn plaats al gevonden in West-Vlaanderen. "Hier wordt heel ernstig getraind. Trainingen zijn hier als wedstrijden. Ik ben ook blij dat er hier een ontspannen sfeer hangt", zegt Dirar in de krant Het Nieuwsblad.

Dirar kon ook naar het grote Ajax Amsterdam maar koos ervoor geen stappen over te slaan en eerst voor de Belgische top te kiezen. "Het bod van Ajax kwam op het allerlaatste moment en toen had ik al mijn woord aan Club gegeven. Ajax telt ook zoveel grote namen dus veel zou ik waarschijnlijk niet aan spelen zijn toegekomen in de volgende twee jaar. Dat heb ik momenteel wel nodig", aldus de flankspeler.

"Standard en Anderlecht hadden ook interesse, maar Club was de eerste die zich meldde. Ze gaven me ook echt het gevoel dat ze me erbij wilden hebben. Dat trok me finaal over de streep. Ik wil nu nog twee jaar in België voetballen en dan zal de tijd rijp zijn om het in het buitenland te proberen", besluit Dirar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties