Liverpool biedt nogmaals op Keane

De Nijs Michael
| 1 reacties
Liverpool biedt nogmaals op Keane
Foto: © SC

Het zou best kunnen dat we Robbie Keane vanaf volgend seizoen aan het werk zien in het shirt van Liverpool, 'the Reds' doen er namelijk alles aan om de aanvaller weg te plukken bij Tottenham.

Liverpool heeft zijn vizier al geruime tijd op Keane gericht, maar nu lijkt er toch schot in de zaak te komen. Een eerste bod van de Engelse topclub werd door Tottenham naar de prullenmand verwezen, maar daar laten Rafaël Benitez en co het niet bij. Liverpool kwam intussen namelijk met een tweede bod op de proppen. Volgens meerdere Engelse tabloids zou de overgang van de Ierse aanvaller op korte termijn afgerond worden. 

Bij Liverpool zou de 28-jarig Keane de opvolger moeten worden van Peter Crouch, die onlangs vertrok naar Portsmouth. Keane, die in het verleden ook op de loonlijst van onder andere Internazionale en Leeds stond, zou alvast niet weigerachtig tegenover een transfer staan. Naast Keane is overigens ook middenvelder Gareth Barry nog steeds in beeld bij Liverpool, maar de onderhandelingen betreffende een overgang van de Aston Villa-speler vlotten momenteel niet echt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties