Tarik Elyounoussi trekt naar Heerenveen

viki meeuwis
| 1 reacties
Tarik Elyounoussi trekt naar Heerenveen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na heel wat speculatie rond de toekomst van Tarik Elyounoussi heeft hij zelf bevestigd dat hij waarschijnlijk bij Heerenveen aan de slag gaat.

Elyounoussi is een 20-jarige aanvaller van Marokkaans afkomst. Hij speelt sinds 2005 bij Fredrikstad speelt. Hij geldt als een van de grootste talenten in Noorwegen.
 
De jonge speler werd al langer door verschillende clubs gevolgd waaronder het Franse Le Mans. Elyounoussi zal vandaag medische testen afleggen bij de Friese club. Elyounoussi zal bij Heerenveen zijn landgenoten Trond Sollied, die er trainer is en Christian Grindheim terugvinden.
 
“Ik leg morgen de medische testen af en keer dan terug naar Noorwegen. Heerenveen volgt me al sinds mijn zeventiende en ik heb al veel goeds gehoord over de club. Bij Heerenveen spelen veel jonge spelers en het is een goede basis om je verder te ontwikkelen”, aldus Elyounoussi.
 
Er is lang contact geweest tussen de zaakwaarnemer van de speler, Tore Pedersen en Heerenveen. Het bod van Le Mans was lucratiever maar Elyounoussi wou het sportieve laten primeren. Het is nog niet duidelijk wanneer de jonge aanvaller bij Heerenveen aan de slag zal gaan, verwacht wordt ergens midden of eind augustus.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties