KVM: 'Schadevergoeding eisen van bond of Club'

Philippe Crols
| 0 reacties
KVM: 'Schadevergoeding eisen van bond of Club'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat Club Brugge met Laurent Ciman en Jeroen Simaeys straks twee mensen moet laten gaan naar de Olympische Spelen, heeft het de wedstrijd tegen KV Mechelen op de eerste speeldag laten uitstellen. In Mechelen kunnen ze er niet mee lachen.

Voorzitter Johan Timmermans had woensdag ook al zijn ongenoegen laten blijken, maar daar blijft het niet bij. De man wil nu schadevergoeding eisen. Hij heeft daar naar eigen zeggen ook zijn redenen voor.

"Club wil de wedstrijd op woensdag 24 september laten spelen, maar dat zou financieel een tegenvaller zijn voor ons. Dan zijn er minder eters en commerciële acties. De supporters blijven ook minder lang hangen", laat Timmermans weten.

"Daarom dat we overwegen om een schadevergoeding te vragen voor dat verlies. Hetzij aan de bond, hetzij aan Club", sprak de voorzitter nog.

Trainer Peter Maes is ook niet echt te spreken over het uitstel. "Club gebruikt die regel op een foute manier om zijn eerste wedstrijd thuis te kunnen spelen", liet hij optekenen in Gazet van Antwerpen.   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties