Adebayor gaat dan toch bijtekenen

Nils Vanneste
| 4 reacties
Adebayor gaat dan toch bijtekenen
Foto: © SC

Na alle drukke speculaties over een mogelijk vertrek van Emmanuel Adebayor, heeft de Togolees vandaag laten weten dat hij zijn contract bij Arsenal met twee of drie jaar zal verlengen. Dat is althans wat 'The Sun' meent te weten.

De 24-jarige Togolees staat al maanden in de belangstelling van Barcelona en AC Milan. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze Adebayor van hun verlanglijstje moeten schrappen, want de international zal normaal gezien binnen de week zijn nu nog drie jarig contract verlengen met nog eens twee of drie jaar.

Adebayor zelf zegt dat het nooit zijn bedoeling geweest is om de club te verlaten. "Wenger is als een vader voor mij. Alles wat hij zegt of wat hij mij vraagt, doe ik. Hij heeft me gehaald bij Monaco en heeft me hier groot gebracht, daarom wil ik blijven", aldus Adebeayor. 

De Togolees had een contract van 30.000 pond per week en had dat graag verviervoudigd gezien. Of het contract ook daadwerkelijk die normen zal aannemen is heel onwaarschijnlijk, Arsenal werkt namelijk met een salarismaximum waar ze niet over willen gaan. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties