Birmingham huurt Quincy mogelijk

Philippe Crols
| 0 reacties
Birmingham huurt Quincy mogelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Quincy Owusu Abeyie volgend seizoen opnieuw in Engeland zal spelen, lijkt groter en groter te worden. Birmingham zal de snelle aanvaller meer dan waarschijnlijk een seizoentje lenen. Eerder kwam hij ook al uit voor Arsenal.

Momenteel staat Quincy Owusu Abeyie nog onder contract bij het Russische Spartak Moskou. Vorig seizoen werd de Ghanees uitgeleend aan het Spaanse Celta De Vigo. Daar speelde hij 22 wedstrijden, scoren deed hij vier maal.

De snelle aanvaller zou dus terug kunnen keren naar Engeland. Eerder meldden we u al dat Birmingham interesse had voor de speler. Volgens News of the World zou die tweedeklasser Quincy voor een seizoentje willen lenen van Spartak Moskou. Eerder was er nog sprake van een definitieve overname voor de prijs van vijf miljoen euro, maar dat lijkt van de baan.

Quincy werd bekend in 2005 toen hij in Nederland met het gastland opviel tijdens het WK voor spelers onder twintig jaar. Nadien koos hij er echter voor om uit te komen voor het Ghanese elftal.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties