Witsel: 'Niets te verliezen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Witsel: 'Niets te verliezen'

Standard speelt vanavond tegen Liverpool. De Rouches hopen een goede uitgangspositie te kunnen versieren met de terugwedstrijd in het vooruitzicht. Axel Witsel weet dat de landskampioen niets te verliezen heeft.

Axel Witsel weet dat Liverpool de grote favoriet is. "Maar dat kan ook bevrijdend werken voor ons, want wij hebben helemaal niets te verliezen. We kunnen ons enkel helemaal geven zodat we ons niets kunnen verwijten", sprak Witsel in Vers l'Avenir.

Enkele seizoenen geleden kreeg Standard in eigen huis een rammeling tegen Atletico Bilbao (1-7). "Ik was daar toen als ballenraper. Toen was ik heel ontgoocheld. Dat zou het ergste zijn wat kan gebeuren tegen Liverpool."

Uiteraard spelen er enkele mensen van wereldniveau bij de tegenstander. "Ik kijk enorm op naar Steven Gerrard. Het zou niet slecht zijn voor ons mocht hij niet spelen."

Ook legt Witsel uit hoe Standard Liverpool moet kloppen. "Liverpool zal niet naar hier komen om voor het doel te gaan liggen. We moeten geduldig zijn en spelen in blok zoals tegen Anderlecht, je weet nooit."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties