Deschacht: 'Na één zege geen grote mond opzetten'

Deschacht: 'Na één zege geen grote mond opzetten'
Foto: © SC

Olivier Deschacht stond afgelopen zaterdag aan de aftrap in Brugge. De verdediger is zijn plaats op de linksachter wel kwijt aan Jelle Van Damme. Echt erg lijkt hij dat niet te vinden, maar er moet hem wel het een en het ander van het hart.

Anderlecht heeft een hele ruime kern en dat zou volgens Deschacht straks wel eens een nadeel kunnen zijn. "Je mag niet op het veld staan en denken dat als je een fout maakt, je meteen uit de ploeg zal vliegen", meent de Anderlechtspeler.

Dezer dagen wordt Deschacht uitgespeeld als centrale verdediger en Jelle Van Damme als linksachter. "Laat Jelle daar maar staan, want hij doet het goed. Voor mij is het even aanpassen, want centraal mag je minder risico's nemen en heb je meer verantwoordelijkheid", aldus Deschacht.

De uitschakeling van enkele weken geleden door BATE is nog altijd wel niet verteerd bij de linkspoot. "De schaamte blijft. Daarom moeten we zeker ook geen grote mond gaan opzetten omdat we een keertje gewonnen hebben. Als we mogen lachen, zal dat pas in mei zijn", klinkt het in Het Laatste Nieuws.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties