Sare: 'Ik blijf bij Anderlecht'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Sare: 'Ik blijf bij Anderlecht'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roland Lamah ruilde Anderlecht gisteren in voor het Franse Le Mans, maar Bakary Sare is niet van plan om het voorbeeld van zijn ploegmakker te volgen. "Ik blijf bij Anderlecht", laat het jonge talent van paars-wit weten.

Het zag er lange tijd naar uit dat Lucas Biglia deze zomer zou vertrekken, maar vooralsnog is er van een transfer van de Argentijn geen sprake. Toch heeft Anderlecht met de jonge Bakary Sare al een alternatief achter de hand, voor het geval Biglia toch nog vertrekt. "De trainer heeft gezegd dat hij op mij rekent", bevestigt de middenvelder.

"Ik dacht dat ik zaterdag al zou starten tegen Cercle Brugge en ik had mij daar ook op voorbereid. Het was een teleurstelling toen ik zag dat ik niet in de ploeg stond, maar ook niet meer dan dat. Ik ben meer ontgoocheld over het feit dat Anderlecht dit seizoen geen Europees voetbal speelt", klinkt het bij Sare.

Sare laat tevens weten dat hij liever als verdedigende middenvelder uitgespeeld wordt, dan als verdediger. "Soms zien ze me als centrale verdediger omdat ik ook daar uit de voeten kan, maar ik ben een middenvelder en het is ook op die positie dat ik wil doorbreken", laat de speler optekenen.

Tot slot stelt hij de supporters van Anderlecht gerust. De Brusselse aanhang hoeft niet te vrezen dat na Tioté en Lamah ook Sare de club zal verlaten. "Ik heb een vriend verloren. Ik begrijp zijn keuze, maar ik ben niet van plan om hetzelfde te doen. Ik blijf bij Sporting en zal op het einde van het seizoen de balans opmaken", reageert de middenvelder op het vertrek van zijn maatje Lamah.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties