Köln pakt eerste punt, Wolfsburg is maximum kwijt

Het zwaartepunt van de tweede speeldag in de Duitse Bundesliga lag duidelijk op zaterdag. Zondag stonden er nog twee wedstrijden op het menu. Geen van de teams kon zegevieren.

Wolfsburg haalt achterstand op
Van VFL Wolfsburg wordt er dit seizoen veel verwacht. Vorige week kon het nipt winnen van promovendus Köln. Zondag zat winnen er niet in. Op bezoek bij Bochum zag coach Felix Magath zijn team twee doelpunten in het krijt staan na vijftig minuten. Sestak had al snel de eerste goal gemaakt. Net na de pauze verdubbelde Dabrowski de voorsprong. Wolfsburg antwoordde meteen na de 2-0 via Costa. Saglik kon de bezoekers twintig minuten voor tijd nog een punt schenken.

Köln en Frankfurt pakken eerste punt
Köln en Frankfurt verloren op de eerste speeldag, maar afgelopen weekend konden beide teams wel hun eerste punt pakken. Op het halfuur scoorde Novakovic voor de promovendus. De thuisploeg leek ook lange tijd op weg naar de zege, maar in het slotkwartier trof Fenin nog raak. Antar miste in de eerste helft voor Köln trouwens ook nog een elfmeter.