Bij Genk was het al crisisvergadering

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Bij Genk was het al crisisvergadering

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij RC Genk willen ze niet bij de pakken blijven zitten na het debacle van vorige zondag in Bergen. De bestuurstop van de ambitieuze Limburgse vereniging zat gisteren samen in crisisberaad.

De één op zes van RC Genk is een doorn in het oog van het bestuur van de club. Er werd maar liefst zes miljoen euro geïnvesteerd om de spelerskern kwalitatief zwaar te versterken. Ondertussen is er op het veld nog niet veel van versterking ten opzichte van het vorige seizoen te merken.

"Er was bij Bergen zondag een grotere wil om te winnen. Kwaliteit moet bij de spelers gekoppeld worden aan een enorme winnaars- en wedstrijdmentaliteit. Dat ontbrak zondag bij ons", aldus Genk-preses Harry Lemmens in de krant Gazet van Antwerpen.

Dit weekend speelt Genk tegen Lokeren. Trainer Ronny Van Geneugden zal allicht een aantal spelers vervangen. Van diegenen die wel op het veld zullen staan verwacht Lemmens een krachtig signaal naar bestuur en supporters. "Wij hebben enorme inspanningen geleverd om ons te versterken. Zaterdag moet het er op zijn", besluit Lemmens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties