KVM-trainer wil een vervanger voor Geudens

KVM-trainer wil een vervanger voor Geudens

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het veld van Moeskroen. Belangrijker is echter het langdurig verlies van middenvelder Kevin Geudens na een kuit- en scheenbeenbreuk.

Peter Maes, de trainer van KV Mechelen, wil niets aan het toeval overlaten. Hij wil een vervanger voor de langdurig geblesseerde Kevin Geudens. "We hebben een lijstje met spelers uit eerste klasse", zegt de KVM-trainer in de krant Gazet van Antwerpen.

"De spelers die we volgen zijn ofwel heel duur ofwel een twijfelgeval. Wouter Vrancken is één naam, maar hij behoort tot de dure opties. Timothy Derijck (Feyenoord, nvdr) en Tim Smolders (SC Charleroi, nvdr) spelen niet op de positie van Geudens, toch één van de beste vijf verdedigende middenvelders in België naar mijn mening", gaat Maes verder.

KV Mechelen heeft volgens de Gazet van Antwerpen ook een probleem met strafschoppen. Vijf van zijn laatste elfmeters werden door gemist door de roodgelen. "Dat kost ons punten en centen", beseft ook Maes. "Het zit stilaan in het hoofd. Als trainer kun je daar weinig aan doen. Nu gaat Julien Gorius ze trappen", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties