Toppers en floppers week 2

Dirk Pieters
| 5 reacties
Toppers en floppers week 2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is begonnen en zoals elke week zal Voetbalkrant.com opnieuw de toppers en floppers in de spotlight zetten. Een flop of top-moment kan te maken hebben met een goede prestatie, opmerkelijke gebeurtenis of een speciale actie.

De eerste twee speeldagen zijn achter de rug, met uitzondering van de wedstrijden van Club Brugge. Voor de tweede week op rij zet Voetbalkrant.com de toppers en floppers op een rijtje.

TOPPERS


Dieumerci Mbokani staat voor de tweede week op rij in het lijstje van de toppers. De aanvaller van Standard was opnieuw goed voor twee doelpunten en zorgt er zo mee voor dat Standard met het maximum van de punten blijft in het klassement.

Doelpunt van Avi Strul: Eindelijk nog eens spektakel op Daknam. De ploeg van Georges Leeks won met 4-1 en vooral het tweede doelpunt was van heel mooie makelij. Avi Strul schoot een vrije trap vanop 50 meter rechtstreeks naar doel. Tubeke-doelman De Matos verkeek zich helemaal en zag zo de bal tegen de netten vliegen.

Adnan Custovic: De aanvaller van Moeskroen is aan zijn vierde seizoen bezig bij Les Hurlus, maar blijft vooraan onmisbaar. De goalgetter is ieder seizoen wel goed voor heel wat doelpunten en ook zaterdagavond wist hij te scoren tegen KV Mechelen.

FLOPPERS

Blessure van Kevin Geudens: De grootste domper van de week is zeker de blessure van Kevin Geudens. Ondanks het feit dat de speler van KV Mechelen het openingsdoelpunt maakte, werd het een zwarte zaterdag voor de speler van KV Mechelen. Door een onschuldige val van Moeskroen-spelers Sapina liep Geudens een zware beenbreuk op. Seizoen zo goed als gedaan en een zwaar verlies voor KV Mechelen.

Cercle Brugge: Bevestigen is niet altijd evident. Daar kan Cercle Brugge momenteel over meespreken. De ploeg van trainer Glen De Boeck heeft zijn seizoensstart gemist met een nul op zes na twee speeldagen. Ook tegen KV Kortrijk liet de vereniging geen al te beste indruk. Kan het zich herpakken tegen Bergen?

Mario Santos De Matos: De doelman van Tubeke krijgt zijn tweede nominatie op rij bij de floppers van de week. Opnieuw liet de goalie van de promovendus een zeer onzekere indruk. Vooral bij het doelpunt van Avi Strul stond de doelman volledig te slapen.(AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties