Volg Liverpool - Standard live op Voetbalkrant

Philippe Crols
| 47 reacties

Standard neemt het vanavond op tegen het Engelse Liverpool. De Rouches zullen moeten scoren om zich te plaatsen, al kunnen ze ook hopen op strafschoppen. U kan de wedstrijd alvast live volgen bij Voetbalkrant.

De wedstrijd op Anfield wordt afgetrapt om 21u05 Belgische tijd. De situatie is gekend: twee weken geleden speelde Liverpool 0-0 gelijk op bezoek bij Standard. Wie vanavond wint, mag bijgevolg naar het kampioenenbal. Een gelijkspel met doelpunten volstaat voor de Rouches ook om door te stoten. Als er na 120 minuten voetbal nog niet gescoord is, krijgen we verlengingen.

Liverpool behaalde net als Standard twee overwinningen op rij in de competitie, al ging dat wel niet vanzelf. Zo hadden de Reds afgelopen weekend een doelpunt van de onvermijdelijke Steven Gerrard nodig in minuut 94 om de zege thuis te houden tegen Middlesbrough.

Hoe Standard het er dus vanaf brengt op Anfield kan u vanavond bij ons volgen.