Mathijssen: 'Tubeke wordt een zware dobber'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen: 'Tubeke wordt een zware dobber'

Vanavond begint Club Brugge aan zijn eerste wedstrijd in de Belgische competitie. Het trekt naar promovendus FC Tubeke. Club-trainer Jacky Mathijssen verwacht een moeilijke wedstrijd.

Jacky Mathijssen vindt geenszins dat Club Brugge zijn opponent Tubeke moet onderschatten. Hij predikt de nodige voorzichtigheid in de krant Het Laatste Nieuws. "Ik verwacht een snedig Tubeke. Ze hebben 0 op 6 en ik ken hun coach Albert Cartier. Die zal er zeker voor zorgen dat zijn mannen er klaar voor zijn. Het wordt voor ons een lastige klus", aldus de Club-coach.

Mathijssen vindt dat Club Brugge beter gewapend is dan vorig seizoen. "We hebben meer kwaliteit in onze rangen. Ik beloof niet vaak dingen, maar nu mag je het opschrijven: we zullen beter voetballen. Of we dat ook zullen kunnen koppelen aan het rendement van vorig seizoen, weet ik niet. Als dat niet het geval is, dan hebben we meer tijd nodig dan gehoopt", ging de Limburger verder.

Club Brugge kan vanavond in het Stade Leburton geen beroep doen op Karel Geraerts. Die is geschorst. Jorn Vermeulen zal wellicht spelen in de plaats van de Venezolaan Ronald Vargas want die is niet volledig fit. Tubeke heeft overigens een extra tribune laten optrekken voor hun eerste grote affiche dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties