Man City wil Cristiano Ronaldo strikken voor veel geld

Philippe Crols
| 24 reacties
Man City wil Cristiano Ronaldo strikken voor veel geld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Suleimane Al Fahim is namens de investeringsgroep ADUG uit Abu Dhabi sinds kort de nieuwe eigenaar van Manchester City. De Engelse club haalde gisteren voor 42 miljoen euro Robinho binnen. Tijdens de winter kunnen we allicht serieuze transfers verwachten.

“Ik ga de komende dagen naar Manchester om met Mark Hughes (de manager) te praten over de transfers van komende winter”, aldus Al Fahim.

De club van Vincent Kompany trok gisteren dus nog Robinho aan. Ook de naam van Dimitar Berbatov circuleerde. “De overgang was bijna rond, maar de buren waren ons te slim af. Jammer, maar helaas.”

Bij Manchester United juichen ze echter maar beter niet te snel. “Cristiano Ronaldo? Real rekende uit dat hij zo’n 150 miljoen in het totaal moest kosten. Ik denk dat het meer is: zo’n 270 miljoen euro. Misschien proberen we hem wel binnen te halen. Hij liet onlangs weten dat hij voor de grootste club uit de wereld wil spelen en wij worden de grootste club.”

Al Fahim lijkt zich te willen spiegelen aan Roman Abramovich, de steenrijke eigenaar van Chelsea. “Ik ga zijn concept zeker volgen. Na verloop van tijd zullen we overal hoge ogen kunnen gooien, ook in de Champions League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties