Vermeulen brak toch opnieuw zijn arm

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Vermeulen brak toch opnieuw zijn arm

Slecht nieuws voor Club Brugge-speler Jorn Vermeulen. De verdediger heeft uiteindelijk toch zijn arm gebroken tijdens de wedstrijd vorige vrijdag op Tubeke. Eerder onderzoek had dat nog niet aan het licht gebracht.

"Het gaat om een barst in het armbeen op exact dezelfde plaats als waar hij zijn twee vorige breuken opliep", zegt Club-dokter Roland Watteyne op de website van blauwzwart. "Bij een eerste scan kon je de oude en de nieuwe breuk niet onderscheiden. Een botscan en een CT-scan hebben ons dan toch duidelijkheid gebracht. Helaas is het slecht nieuws en zagen we een recente breuk."

Jorn Vermeulen zal dus opnieuw voor langere tijd uitgeschakeld zijn. Club en speler hebben ondertussen beslist om de arm te laten opereren. Vrijdag zal in de arm van Vermeulen een nieuwe plaats worden aangebracht die het getroffen armbeen moet verstevigen zodat hij daar in de toekomst minder last moet van hebben.

"We moeten nu toch weer rekening houden met een onbeschikbaarheid van drie maanden. Uiteraard zal Jorn tijdens de periode wel zijn fysieke conditie kunnen onderhouden", besluit Watteyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties