Bölöni: 'Fellaini vervangen zal tijd vergen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bölöni: 'Fellaini vervangen zal tijd vergen'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini mag Standard Luik dan wel bijna twintig miljoen euro opgebracht hebben, hij laat hoe dan ook een grote leemte na in het basiselftal van de ‘Rouches’. Trainer Laszlo Bölöni beseft dat hij zal moeten puzzelen.

“Ik maak mij wel geen zorgen en zal mijn doelstellingen ook niet aanpassen omdat we één basisspeler kwijt zijn. De kerkhoven liggen vol met mensen die onvervangbaar waren en toch gaat het leven door. Toch zal het wel wat tijd vergen om het vertrek van Marouane Fellaini op te vangen”, zegt trainer Laszlo Bölöni vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

Axel Witsel was toch wat verrast dat Fellaini alsnog vertrok bij Standard. “Ik had eerder verwacht dat Oguchi Onyewu of Milan Jovanovic zouden vertrekken. Het mogelijke vertrek van Marouane had ik pas in de gaten toen hij constant werd opgebeld. Hij was een belangrijke schakel voor het team. Hem vervangen zal niet simpel zijn. Hij laat een grote leemte na en niet alleen door zijn gestalte. Ik heb hem gelukgewenst met zijn transfer maar erbij vermeld dat hij Europees voetbal zal mogen vergeten. We gaan namelijk Everton uit de UEFA-beker kegelen”, besluit een op revanche beluste Witsel.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties