Van Eeckhout nieuwe voorzitter KSV Roeselare

Nico Wieme
| 19 reacties
Van Eeckhout nieuwe voorzitter KSV Roeselare

KSV Roeselare heeft een nieuwe voorzitter. Luc Espeel, sinds 2001 aan het hoofd van de club, doet troonsafstand ten voordele van Antoine Van Eeckhout. Het eerdere opstappen van Wim De Coninck heeft het vertrek van Espeel mee beïnvloed.

Antoine Van Eeckhout volgt Luc Espeel op als voorzitter van KSV Roeselare. “Espeel heeft beslist om meer tijd voor zichzelf te gunnen”, laat Roeselare weten. “Hoewel het geenszins de reden is voor zijn beslissing, heeft het ontslag van Wim De Coninck als sportief manager hem wel geraakt. De Coninck genoot een groot vertrouwen van Luc Espeel.”
 
In 2001 volgde Espeel de twee covoorzitters Albéric Van Eeckhout en Fernand Bril op als preses van KSV Roeselare. Zijn doel was de club naar eerste klasse brengen en in mei 2005 slaagde hij in zijn opzet.
 
Espeels opvolger, de 46-jarige Van Eeckhout, is de zoon van Albéric Van Eeckhout, die tientallen jaren voorzitter was van KSK Roeselare. Antoine was jeugdspeler van KSK en sinds 2001 ondervoorzitter van KSV Roeselare. Hij voerde in 1998-1999 mee de onderhandelingen over de fusie met KFV Roeselare.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties