Mak Brazilië niet voorbij tien Bolivianen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mak Brazilië niet voorbij tien Bolivianen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brazilië blijft sukkelen in de WK-voorronde in de Latijns-Amerikaanse zone. Na de hoopgevende prestatie in en tegen Chili (0-3-winst, nvdr) volgde nu een schaamteloos gelijkspel tegen tien Bolivianen

Carlos Dunga, de bondscoach van Brazilië, krijgt zijn elftal maar niet op de rails. Wie de wedstrijd van de meervoudige wereldkampioen gisteren zag, moet bijna bekennen dat de ruime overwinning vorig weekend in Chili eerder abnormaal was dan de logica zelve.

Bolivia staat helemaal onderaan in de WK-kwalificatiegroep maar dat was gisteren niet te merken. De bezoekers waren in Rio de Janeiro zeker niet de mindere van de Goddelijke Kanaries. De selectie van Dunga kreeg overigens geen enkele vlotte combinatie voor elkaar. Het matig opgekomen publiek begon na een halfuur zijn eigen spelers uit te fluiten en na de rust werden de Bolivianen aangemoedigd. Dat hadden de supporters ook al eens gedaan toen Argentinië, toch de aartsrivaal, op bezoek was gekomen.

Ook na de rode kaart voor Ignacio Garcia op het uur, kwam Brazilië niet beter in het spel. Dunga werd op de korrel genomen in de gezangen van het publiek en toen Ronaldinho vervangen werd, kreeg hij een hels fluitconcert op zijn dak. 

Na de wedstrijd liet Ronaldinho weten dat hij de fans begrijpt. "Ze willen Brazilië zien winnen, dus ik begrijp ze wel. Het moet beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties