Christanval duikt op bij Blackburn Rovers

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Christanval duikt op bij Blackburn Rovers

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Christanval is terug van weggeweest. De Franse verdediger is opgedoken bij het Engelse Blackburn Rovers waar hij drie dagen de tijd krijgt om zich te bewijzen tegenover de technische staf.

Philippe Christanval zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij FC Fulham werd ontbonden. De verdediger zal nu drie dagen meetrainen met de troepen van Blackburn-manager Paul Ince en als hij een goed rapport krijgt, zit er misschien wel een contract in.

Christanval heeft al bakken ervaring in het internationale voetbal. In 1999 begon hij zijn carrière bij AS Monaco en twee jaar later stond hij al onder contract bij FC Barcelona. Blessureleed zorgde er voor dat hij zich in Catalonië niet verder kon ontwikkelen. Via Olympique Marseille belandde Christanval drie jaar geleden bij Fulham maar daar kwam hij niet verder dan 36 wedstrijden.

Christanval is overigens niet de enige tester op Ewood Park. Ook Kiran Bechan, in het verleden nog actief in de Nederlandse Eredivisie, probeert er een contract te versieren nadat hij enkele weken geleden zijn contract liet ontbinden bij de Spaanse club Herculés Alicante.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties