Yobo: 'Fellaini wil dat we winnen van Standard'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Yobo: 'Fellaini wil dat we winnen van Standard'
Foto: © SC

Joseph Yobo mag in tegenstelling tot zijn nieuwe ploegmaat Marouane Fellaini wel meedoen in de UEFA-bekerwedstrijd tegen zijn ex-club Standard Luik. De Nigeriaan is de Belgische landskampioen nog steeds erg dankbaar voor de geboden kansen.

"Standard heeft mij de kans gegeven om profvoetballer te worden in Europa. Als ik morgen de mogelijkheid heb, dan ga ik de broers D'Onofrio zeker bedanken voor wat ze voor mijn carrière hebben gedaan. Ik weet nu al dat als ik straks op Sclessin zal komen, het een emotioneel moment voor mij zal zijn. Ik was trouwens erg blij dat Standard vorig seizoen de titel pakte", aldus Joseph Yobo in de krant Het Nieuwsblad.

De Nigeriaanse verdediger vond trouwens ook dat Standard zich had moeten kwalificeren voor de Champions League. "Ze hadden echt pech tegen Liverpool. Standard verdiende het om door te gaan", aldus Yobo die wel zijn sentiment aan de kant schuift voor het duel van morgen. Hij sprak trouwens al vaak over de wedstrijd met zijn nieuwe ploegmakker Marouane Fellaini. "Voor hem wordt het een rare wedstrijd want hij verliet Standard nog maar twee weken geleden. Zijn hart ligt daar nog, maar hij heeft me gezegd dat hij wil dat wij doorgaan", lacht Yobo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties