Stevens weet niets van akkefietje

Nico Wieme
| 1 reacties
Stevens weet niets van akkefietje

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het bekerduel tussen PSV en Jong PSV verkocht Danko Lazovic Freek Heerkens volkomen onverwacht en onnodig een tik. Coach Huub Stevens beweert niets gezien te hebben.

Het toeval wou dat PSV in de tweede ronde van KNVB-beker aan Jong PSV gekoppeld werd. De gloeilampenformatie besloot om de opbrengst van de match, een goede 30.000 euro, aan het goede doel (KWF Kankerbestrijding) te schenken.
 
Een opvallende scène in de match was een akkefietje tussen A-kernspeler Danko Lazovic (op foto nog in PSV-outfit) en belofte Freek Heerkens. De PSV-spits verkocht de jonge verdediger een serieuze tik.
 
Heerkens liet het na de wedstrijd na om kritiek op Lazovic te leveren. “Ik ga ervan uit dat Danko me niet bewust wilde raken. Hij zei zelfs even dat hij me helemaal niet geraakt had. Daar kregen we even onenigheid over, want het was vol op mijn neus. Maar verder was er niet veel aan de hand.”
 
PSV-coach Huub Stevens viel compleet uit de lucht, toen hij met het incidentje geconfronteerd werd. “Ik heb de actie niet gezien. Maar voetbal is nu eenmaal een contactsport. Daarin wordt wel eens uitgedeeld. Dat weet ik als geen ander”, aldus de trainer tegenover ELF.
 
PSV won overigens vrij makkelijk met 0-3 van Jong PSV. Stijn Wuytens zorgde op aangeven van Amrabat voor de 0-1-voorsprong. Onze 18-jarige landgenoot maakte tijdens de seizoensvoorbereiding een enorme indruk op Stevens en lijkt steeds beter zijn draai te vinden in het PSV-elftal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties