Van Basten moet puzzelen tegen Utrecht

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Basten moet puzzelen tegen Utrecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marco Van Basten zal flink moeten puzzelen voor het bekertreffen tegen FC Utrecht. De coach van Ajax Amsterdam moet maar liefst negen spelers missen voor dit altijd beladen duel in Nederland.

De wedstrijd tegen FC Utrecht wordt morgen gespeeld in de Amsterdam ArenA. Negen spelers zullen zeker ontbreken. "Het is geen ideale situatie. Je wil het liefst met een redelijk vast team werken, zodat spelers aan elkaar gewoon raken. Als je steeds andere spelers moet inpassen, wordt dat natuurlijk niet makkelijker", aldus Marco Van Basten op de website van de hoofdstedelingen.

Geblesseerd zijn Ismaïl Aisatti, Gabri, Jan-Arie Van der Heijden, Mitchell Donald, Kennedy, Dennis Gentenaar en Dennis Rommedahl. Na de beladen topper vorige zondag in en tegen Feyenoord Rotterdam kwamen daar ook nog verdediger Oleguer en aanvaller Miralem Sulejmani bij.

Oleguer is twee weken buiten strijd, voor Sulejmani wordt het langer revalideren. Hij is twee maanden uitgeschakeld. "Het is jammer, maar dit is nu eenmaal voetbal", probeert Van Basten de zaken nog te revalideren. Voor Utrecht heeft hij alvast lovende woorden: "Het is een fysiek sterke ploeg en het zijn echte cupfighters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties