Martens: 'Ik begrijp Bolat niet'

Nico Wieme
| 0 reacties
Martens: 'Ik begrijp Bolat niet'

Logan Bailly herstelt nog volop van zijn hersenschudding. Dat betekent dat zondag Davino Verhulst in de basis start bij Racing Genk op het veld van Excelsior Moeskroen.

Racing Genk speelt zondag op het veld van Excelsior Moeskroen. De Limburgers zullen het moeten stellen zonder eerste doelman Logan Bailly. De onfortuinlijke Waal herstelt nog steeds van zijn hersenschudding die hij opliep in de topper tegen Club Brugge, na een hard contact met Joseph Akpala.

Davino Verhulst (foto rechts) mag zich opmaken voor een basisplaats bij de Limburgers. In Studio 1 op vrijdag gaf keeperstrainer Guy Martens tekst en uitleg bij de keuze voor Verhulst. "Toen Verhulst hier toekwam, stond hij vijf tot zes kilo te zwaar", aldus Martens. "Je kon ook moeilijk zeggen dat hij als een prof leefde."

Doet het Martens geen pijn dat Verhulst iemand uit de eigen kweek, Sinan Bolat (foto links), naar de achtergrond verdringt? "Absoluut", aldus Martens. "Maar Verhulst heeft heel wat progressie gemaakt en is er klaar voor. We hebben veel tijd in Bolat gestopt en hij is zeker een talentvolle keeper. Maar het zal elders zijn dat ze de vruchten van die boom zullen plukken", gaf Martens veelbetekend toe.

Wat is er misgelopen met Bolat? "Ik begrijp het management niet", was het vage, eerste antwoord van de Genkse keeperstrainer. Het management van de club? "Neen, het management van Bolat. Ik begrijp niet dat je struikelt over het al dan niet krijgen van een wagen. Daar loopt het grondig fout", legde Martens de vinger op de wonde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties