Lehmann verbaal agressief

Nico Wieme
| 1 reacties
Lehmann verbaal agressief
Foto: © SC

VfB Stuttgart zocht in het tussenseizoen een speler met leiderskwaliteiten, iemand die zijn mond durft opendoen. In de persoon van Jens Lehmann vonden ze zo iemand. Het voorbije weekend ging de doelman heftig te keer tegen scheidsrechter Felix Brych.

Jens Lehmann beklaagde zich bij Felix Brych over de charge die Santana vlak voor de 0-2 op hem uitvoerde in de kleine backlijn. “Als iemand de elleboog in het gezicht van een ander slaat, dan is dat een fout”, aldus Lehmann. “De scheidsrechter zag dat jammer genoeg niet in. De man doet zijn best. Als ik echter mijn best doe en dat volstaat niet, dan mag ik ophoepelen. Ik denk dat dit ook bij arbiters zo mag zijn.”
 
Het is echter weinig waarschijnlijk dat scheidsrechtersbaas Volker Roth rekening zal houden met het standpunt van Lehmann. Zijn woorden hadden zich tegen hem kunnen keren, maar aangezien Brych over geen ongeregeldheden sprak in zijn rapport, staat Lehmann wellicht geen sanctie te wachten.
 
Lehmann valt niet enkel de scheidsrechters verbaal aan, ook zijn teamgenoten moeten het soms ontgelden. Zo ontstond er afgelopen woensdag een meer dan heftige discussie tussen de goalie en kapitein Thomas Hitzlsperger. Trainer Armin Veh en manager Horst Heldt moesten beide kemphanen weer met elkaar verzoenen. Benieuwd of het staakt-het-vuren lang standhoudt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties