Moyes wil aanblijven in Everton

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Moyes wil aanblijven in Everton
Foto: © SC

Voor de wedstrijd op Standard liet Everton-manager David Moyes nog weten dat de Premier League voor de club het belangrijkste is. Ze zullen het nu wel met niet zoveel woorden zeggen, maar de uitschakeling tegen de Belgen zal hard zijn aangekomen.

De positie van David Moyes als manager van The Toffees is door de verrassend vroegtijdige uitschakeling in de UEFA-beker tegen Standard Luik fel onder druk komen te staan. De manager zelf wil echter doodgraag aanblijven ondanks de optater op Sclessin.

"Het is niet de eerste keer dat ik als trainer moeilijke momenten meemaak in het voetbal. Iedere coach maakt trouwens wel eens zulke tijden mee. Maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik graag manager van Everton wil blijven", aldus Moyes.

De man was ook onder de indruk geraakt van het publiek op Sclessin. In die mate zelfs dat hij vond dat de toeschouwers echt hun rol van twaalfde man vertolkten. "De fans waren zeer goed op Standard. Ze hebben de scheidsrechter beïnvloed, en dat hebben ze heel goed gedaan", aldus nog Moyes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties