Witsel neemt zijn krasse uitspraken terug

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Witsel neemt zijn krasse uitspraken terug

Volg Standard nu via WhatsApp!

Axel Witsel schreeuwde de voorbije week van de daken dat hij bij Standard beter zou vertrekken op het einde van het seizoen. Hij voelt dat hij op Sclessin niets meer kan leren. Vandaag is hij al enigszins teruggekomen op die uitspraken.

Everton uitschakelen kan wonderen doen. Steven Defour had al laten uitschijnen dat een vroegtijdige uitschakeling in de UEFA-beker kon betekenen dat een vertrek in de winterstop niet uit te sluiten was, en ook Axel Witsel liet zich niet onbetuigd door te praten over een vertrek op het einde van dit seizoen.

De 19-jarige Witsel neemt vandaag in de krant Het Nieuwsblad zijn woorden grotendeels terug. "Misschien moet het nog niet per se volgende zomer zijn dat ik vertrek. Het kan leuk zijn om deze groep nog één seizoen langer bij elkaar te houden en eindelijk eens in de Champions League te kunnen spelen. Maar we zijn ondertussen wel tevreden als we een mooi parcours kunnen afleggen in de UEFA-beker. De groepsfase kunnen we met minder druk beginnen, maar met onze kwaliteiten moeten we ons zeker kunnen plaatsen voor de derde ronde", aldus de Belgische international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties