Ramos blijft steun genieten van Spurs-bestuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ramos blijft steun genieten van Spurs-bestuur
Foto: © SC

Tottenham Hotspur maakt momenteel de slechtste seizoensstart mee in 96 jaar tijd. Ondanks alles hoeft de Spaanse manager Juande Ramos niet te vrezen voor zijn baan. Bij Tottenham vinden ze dat ze behoefte hebben aan continuïteit.

Tottenham Hotspur toonde zich opnieuw razend ambitieus voor de start van het nieuwe seizoen en deed ook weer heel wat aankopen die deze ambities moesten rechtvaardigen. Na zeven wedstrijden staat de Londense vereniging echter op de laatste plaats. Afgelopen weekend leed het al zijn vijfde competitienederlaag. Juande Ramos moet volgens technisch directeur Damien Comolli zeker niet vrezen voor zijn plaats.

"We voelen ons allemaal schuldig. We zijn een hechte groep en steunen elkaar. Ik ben er zeker van dat we er bovenop zullen komen. De resultaten zullen wel snel volgen", zegt Comolli op de BBC.

Ramos had vorige week zelf ook al aangegeven dat hij zich vooralsnog geen zorgen maakte om de totaal gemiste competitiestart. "De spreekkoren raken me niet, het niet winnen van wedstrijden wel. Of ik hier zal aanblijven, zal beslist worden door de voorzitter en het bestuur. We zitten in een moeilijke situatie en het lijkt er op dat niemand ons wil helpen nu we het nodig hebben. We zullen er zelf wel bovenop raken", liet hij toen optekenen op de website van The Spurs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties