Schorsingen voor vierde klasse B

Schorsingen voor vierde klasse B

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Sportleven van 8 oktober publiceerde de Belgische Voetbalbond zijn beslissingen die genomen zijn in het Sportcomité en het Beroepscomité. Voetbalkrant kijkt in dit artikel naar wat de gevolgen zijn voor vierde klasse B.

Eendracht Zele zal drie weken niet kunnen rekenen op zijn hoofdcoach. Peter De Vadder mag immers vanaf 10 oktober tot en met 30 oktober niet in de neutrale zone komen en moet daarenboven een boete van 100 euro betalen. Nog bij Zele wordt Jamal Charifi voor twee speeldagen geschorst ingaande op 10 oktober.
 
Thomas Lauwereins (Tubantia Borgerhout) en Lander Debruyn (KFC Schoten) zullen komend weekend niet in actie komen. Beide zijn ze voor één speeldag geschorst vanaf 10 oktober. Verbroedering Meldert kreeg een boete van 50 euro voor het te weinig opstellen van U21-spelers terwijl Dilbeek Sport en SK Londerzeel een boete van 250 euro krijgen omwille van dezelfde reden.
 
Er werden ook minnelijke schikkingen bekend gemaakt die op de zitting van donderdag 16 oktober zullen behandeld worden. Nico Joosten (FC Duffel) kreeg een voorstel van drie speeldagen schorsing ingaande op 25 oktober. Ook de schorsing van Imad El Harchouni (KFC Schoten) zou ingaan op die datum, maar zijn schorsing zou vier speeldagen duren. Omwille van het onvoldoende opstellen van U21-spelers krijgt KFCO Wilrijk een voorstel van 50 euro boete, Verbroedering Meldert van 150 euro boete en Dilbeek Sport en SK Londerzeel van 250 euro boete.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties