Losada en Bulykin nekken O. Charleroi

De Nijs Michael
| 1 reacties
Losada en Bulykin nekken O. Charleroi

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht versloeg Woluwe vorige week in een oefenpartij, vanavond stond een tweede oefenwedstrijd op het programma. Ook die werd gewonnen door de Brusselaars, slachtoffer van dienst was tweedeklasser Olympic Charleroi.

Bij Anderlecht viel vooral de naam van Nicolas Frutos op in de basisopstelling, daarnaast kregen ook de jongeren Sare en Dos Santos een basisplaats. De wedstrijd werd opengebroken door Hernan Losada, de Argentijn opende de score op het half uur. Nog voor de rust verdubbelde de middenvelder de score.

Tijdens de rust werd Nicolas Frutos vervangen door Dmitri BulykinIakovenko nam dan weer de plaats van Chatelle in. Veel aanpassingsproblemen kende paars-wit echter niet, want Bulykin vond in de openingsfase van de twee periode meteen de weg naar de netten: 0-3. Olympic Charleroi, dat gisteren trainer Ost de laan uitstuurde, kon nog milderen via de ingevallen Brogno, maar verder kwamen de Walen niet meer. 

Doelpunten: 29' Losada 0-1, 45' Losada 0-2, 52' Bulykin 0-3, 63' Brogno 1-3.

Olympic Charleroi: Delferriere, Flammini (46' Brogno), Malacort (73' Brison), Nieus, Boukamir, Stilmant, Rouani, Alibhai, Yao Teliby, Leurquin, Sbaa.

Anderlecht: Schollen, Rnic, Deschacht, Kruiswijk, Biglia (62' Sutchuin), Sare, Losada, Goor, Chatelle (46' Iakovenko), Dos Santos (79' Ciza), Frutos (46' Bulykin)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties