Kenny Lavaert: 'Druk ligt bij Willebroek'

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Kenny Lavaert: 'Druk ligt bij Willebroek'
Foto: © SC

Zondadmiddag staat in Willebroek de derby tegen Rupel Boom op het programma. Kenny Lavaert blikt alvast even vooruit naar deze wedstrijd.

Er staat veel op het spel zondagmiddag in de Willebroekse thuishaven ‘De Schalk’. Naast het belang van de drie punten in de derby tussen Willebroek-Meerhof en Rupel Boom staat er bovendien veel prestige op het spel. Volgens Kenny Lavaert is dit voor de supporters dé match van het seizoen.

“Inderdaad, mochten we de drie punten mee huiswaarts richting Boom kunnen nemen zullen er heel wat mensen feesten tot een stuk in de nacht. Maar het wordt zeker geen makkelijke opdracht. Willebroek-Meerhof beschikt immers over een stevige ploeg en het verbaast me alleszins niet dat zij mee aan kop staan. Ondanks dat wij als nieuwkomer mee aan de leiding staan ligt de druk toch bij hen, al ontken ik niet dat ook wij heel graag met een goed resultaat huiswaarts willen keren. Om de één of andere reden is er altijd en grote rivaliteit geweest tussen beide clubs en net dat maakt deze derbystrijd nog net iets boeiender,” vertelt Kenny Lavaert.

Voor de verdediger van de Steenbakkers wordt deze wedstrijd iets speciaals doordat Willebroek al meermaals polste naar een transfer van de speler. Toch is Lavaert niet ontevreden voor zijn keuze voor de nieuwkomer in derde klasse. “ Een overstap naar Willebroek zou te vergelijken zijn met één van Antwerp naar Beerschot of een overstap van KV naar Racing Mechelen. Ik voel me heel gelukkig in Boom en ben blij dat ik elke week voor zoveel volk mag spelen,” aldus Kenny Lavaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties