Wat na STVV?

filip broos
| 0 reacties
Wat na STVV?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de verloren derby vorige week maakt Tienen de verplaatsing naar SK Ronse. Vraag zal zijn of de ploeg terug kan aanknopen met de overwinning.

Ronse dat het seizoen redelijk startte bevindt zich momenteel in de middenmoot van het klassement met 12 punten uit 8 gespeelde wedstrijden. Vorige week speelden de ronsenaren nog gelijk op het veld van Deinze.


Trainer Van Rentherghem kan voor deze wedstrijd een beroep doen op een volledige kern met uitzondering van de geschorste Oaurdi.  Bij de thuisploeg hoopt men deze wedstrijd tot een goed einde te brengen maar veel zal afhangen van het geleverde spel want je kan niet bepaald zeggen dat ze de weg naar het doel vinden met de ogen toe, tot dus ver scoorde Ronse 9 keer in 8 matchen. Als je kijkt naar het verdedigend compartiment kan je wel zeggen dat het goed zit want met 7 tegendoelpunten heeft Ronse de minst gepasseerde verdediging. Meest bekende speler bij de thuisploeg is ex-club Brugge verdediger Tjorven De Brul.De Kern: Mrabet, Buysens, De Brul, Langlet, Kurtulus, Essikal, Dubart, Brienne, Lecaillier, De Broyer, Cottier, Moumou; Delie en Guelsfi
Tienen dat tot vorige week aan de leiding stond in 2e nationale maakt zich op voor een moeilijke match. Het is te hopen voor de suikerjongens dat de nederlaag van vorige week uitgewist is en dat alle spelers met een frisse kop aan de aftrap komen. Om tot een goed resultaat te komen zal trainer Nassen geen beroep kunnen doen op de geblesseerden Lacroix, Barbé en Triantafallidis. In het hart van de verdediging zal Vandeput meer dan waarschijnlijk zijn plek terug innemen na het uitzitten van zijn schorsing.  Verder blijft het afwachten of de bepalende spelers de ploeg weer net dat extraatje kunnen bijbrengen.

De kern: Schuermans, Nys, Vanhees, Vandeput, Peeters, Bogaerts, Vandecauter, Belme, Penga, Thijs, Dufoor, Vanarwegen, Lunenburg, Haznadar en Drijvers
De wedstrijd wordt afgetrapt om 15u en staat onder de leiding van de heer Noirhomme 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties