Devroe: 'Moeten in positieve spiraal blijven'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Moeten in positieve spiraal blijven'

Club Brugge is vandaag weer geland in België na de Europese trip naar Noorwegen. Sportmanager Luc Devroe is tevreden met wat hij zag en neemt ook rechtsachter Laurent Ciman in bescherming na een nieuwe wanprestatie.

Luc Devroe had ook gezien dat Club Brugge nog maar eens zwak aan de wedstrijd begon. "Tja, het is al de vierde keer dit seizoen. Rosenborg had duidelijk zijn huiswerk gemaakt want het wist dat onze rechterkant kwetsbaar is. Voor de eerste keer heb ik wel zelfcorrectie bij de spelers gezien", wil Devroe ook het positieve onthouden op Sporza.

"Als we nu eens vanaf de eerste minuut bij de les zijn, zal dat perspectieven openen. We moeten de positieve spiraal aanhouden. We moeten nu naar Gent en hopelijk kunnen we daar even volwassen spelen als op Genk", gaat Devroe verder.

Ciman

Devroe neemt het ook op voor Laurent Ciman. "Als we onder druk komen te staan, komt Laurent in de problemen maar dat is zijn fout niet. Het ligt aan het systeem. Daarom ben ik zo blij dat de spelers het zelf corrigeerden. Na de rust vond ik Ciman overigens wel goed spelen. Je mag ook niet vergeten dat Ciman eigenlijk nu pas in zijn voorbereiding zit. Hij zat vijf weken in China om er drie minuten te spelen", besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties