Webteam zorgt voor primeur

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Webteam zorgt voor primeur

Het webteam van derdeklasser Rupel Boom heeft voor een primeur gezorgd. Voor het eerst in de geschiedenis van de club kunnen de thuisblijvers voortaan de wedstrijd van hun geliefkoosde club volledig live volgen via de clubwebsite.

Tot op heden konden de Boomse supporters die niet aanwezig konden zijn in het stadion het scoreverloop van hun club volgen via de website van de club. Na elk doelpunt werd de bovenste lopende tekst op de hoofdpagina steeds aangepast. Dit zal ook in de toekomst blijven gebeuren voor alle uitwedstrijden.

Maar er is meer. Voortaan zal het webteam voor de thuiswedstrijden een automatische verversende pagina aanmaken waarin alle noemenswaardige gebeurtenissen vermeld zullen worden. Zowel de kansen van Rupel Boom als die van de tegenstrever, vervangingen, gele of rode kaarten, doelpunten tot zelfs de ruststanden van de andere wedstrijden zullen aan bod komen.

Morgen zal alvast een eerste test plaatsvinden voor de wedstrijd tegen Wezet met de eerste plaats als inzet. Wie deze wedstrijd live wil volgen kan terecht op de clubsite door naar “seniores” pagina te gaan. Onderaan is er een groene knop “live test” bijgekomen. Klik even hierop om naar de live pagina te gaan. De pagina ververst zichzelf iedere 30 seconden. Indien de testen meevallen zal de club dit herhalen voor elke thuiswedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties