Stijnen: 'Collectief in de fout'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Stijnen: 'Collectief in de fout'

De strafschopfase was het kantelpunt in de wedstrijd. Daar waren de Brugse spelers het allemaal roerend over eens. Het besef dat het niet goed was, was eveneens bij iedereen aanwezig.

Stijnen: "Collectief in de fout"
 
"Dit komt heel hard aan. De strafschop is een fase die de wedstrijd en de tussenstand verandert. Zij kregen in de eerste helft twee goede kansen, maar ik had het gevoel dat het op die kansen na redelijk goed zat achterin. De tweede helft was het minder. We moeten niet naar één persoon wijzen, want we gingen collectief in de fout. Het voordeel is dat je woensdag terug een wedstrijd hebt. Als we winnen staan we eerste of toch dicht bij de eerste plaats. Dat moet een motivatie zijn om dit weg te spoelen."
 
Clement: "Europese wedstrijd geen excuus"
 
"Na de strafschop hadden we nog genoeg tijd om te reageren. Na tien wedstrijden zonder nederlaag wil je die reeks voortzetten, maar we moeten ons nu concentreren op woensdag en er vol tegen aan gaan. De wedstrijd van donderdag mag geen excuus zijn. Als je de ambitie hebt om Europees te spelen, weet je dat je midweekwedstrijden hebt. Fysiek zijn we daar klaar voor dat hebben we al bewezen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties