Genk ontkent transfergeruchten rond Barda

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Genk ontkent transfergeruchten rond Barda

Eerder vandaag meldden we u dat PSV Eindhoven en FC Twente verregaande interesse hebben in Genk-spits Elyaniv Barda. Het bestuur van de Limburgse club ontkent echter alle transfergeruchten.

Elyaniv Barda staat de laatste tijd nogal in de belangstelling omdat een aantal teams interesse zouden hebben in de Israëlische international. De krant Het Nieuwsblad meldde vandaag dat naast Celtic Glasgow ook de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven en FC Twente interesse zouden hebben in de spits.

Bij Genk zijn ze boos om al die transfergeruchten. "Het zijn allemaal fabels. Twente noch PSV noch Celtic Glasgow hebben met ons al contact opgenomen. Meer nog, Dudo Dahan, de man die zich de zaakwaarnemer van Barda noemt, is helemaal zijn belangenbehartiger niet. Wij kennen de echte makelaar van Barda heel goed", aldus Genk-voorzitter Harry Lemmens op Sporza.

Dahan moet het helemaal ontgelden van Lemmens. "Waar haalt Dahan het eigenlijk? Hij goochelt maar wat met cijfers. Wij zouden volgens hem drie miljoen euro vragen. Je moet echt lef hebben op zulke zaken klakkeloos de media in te gooien", besluit een boze Lemmens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties