KVK-voorzitter in de clinch met eigen stewards

De Nijs Michael
| 6 reacties
KVK-voorzitter in de clinch met eigen stewards
Foto: © SC

Vrijdagavond speelden KV Kortrijk en Moeskroen tegen elkaar. De wedstrijd eindigde op 2-2, maar toch was niet iedereen tevreden na de partij. Het kwam tot hevige discussies tussen de stewards enerzijds en supporters en KVK-voorzitter Allijns anderzijds.

Voor de wedstrijd waren alle ingangen van het stadion open, maar na de match bleek dat stewards weigerden om de uitgangen aan één kant van het stadion te openen. De fans moesten een 'ommetje' van drie kilometer maken, ondanks het feit dat hun wagen amper vijftig meter verder stond. Ook voor een jongen op krukken maakten de stewards van KVK, versterkt met collega's van Club Brugge en Zulte Waregem, geen uitzondering.

Ook de vader van Moeskroentrainer Enzo Scifo moest, ondanks zijn zwak hart, de omweg van drie kilometer maken, maar de man weigerde. Hij haalde er prompt KVK-voorzitter Allijns bij. De laatst genoemde verliet de receptie na de match en ging persoonlijk het bevel geven om de uitgangen te openen, maar nog was het probleem niet opgelost. "Ik moet de toestemming krijgen van mijn veiligheidschef", klonk het bij een steward.

Daarop kreeg ook voorzitter Allijns het op zijn heupen. "Ik heb het veiligheidscharter van mijn eigen stadion geopend, doe die poort open", klonk het bij de voorzitter. Uiteindelijk gaven de stewards dan toch toe, waarna iedereen zijn wagen vijftig meter verder kon oppikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties