Priske geeft goede raad aan opvolger Ciman

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Priske geeft goede raad aan opvolger Ciman

Laurent Ciman is ongetwijfeld de meest bekritiseerde speler uit de hoogste voetbalklasse op dit ogenblik. De rechtsachter van Club Brugge krijgt nu goede raad van diens voorganger Brian Priske die het in Brugge ook niet makkelijk had.

Brian Priske is nog altijd heel bitter over zijn periode bij blauwzwart. "Noch bij Portsmouth, Genk of in Denemarken heb ik zoiets meegemaakt. Het was een echte opluchting dat ik vertrok", zegt de Deense rechtsachter die nu weer in eigen land bij Vejle BK speelt.

"Ik genoot echt niet meer van het voetballen. Ik ging tegen mijn zin trainen omdat ik wist dat ik in het weekend toch de bad guy zou zijn op wie iedereen zou schieten. Ik kreeg heel veel op mijn schouders en op de duur raak je dan ook geïrriteerd", aldus de ex-international van Denemarken.

"Ik heb me altijd 110 procent gegeven voor Club Brugge. Maar toch bleef ik altijd diegene op wie werd geschoten. Laurent Ciman moet nu gewoon kalm blijven en aan iedereen laten zien dat hij het beste voor heeft met de ploeg. Hij moet dan hopen dat het tij eens zal keren", geeft Priske tot slot de Belgische belofteninternational raad mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties