Werder Bremen zakt verder weg

Nico Wieme
| 0 reacties
Werder Bremen zakt verder weg
Foto: © SC

Het gaat van kwaad naar erger met Werder Bremen. De Noord-Duitse club ging nu op eigen veld de boot in tegen Leverkusen en daalt steeds verder af in het klassement. Wolfsburg en Schalke 04 wonnen makkelijk hun partij.

Werder Bremen blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De havenploeg verloor dinsdagavond met 0-2 van het nummer twee Leverkusen. Het is nu al van 27 september geleden dat Werder nog eens een wedstrijd kon winnen. Toen versloeg het in een spektakelrijke match (5-4) Hoffenheim, dé sensatie van deze Bundesliga.
 
VfL Wolfsburg won thuis vrij simpel met 3-0 van promovendus Borussia Mönchengladbach en sluit zo aan bij de subtop van de rangschikking. Voor de Borussen dreigt, net als twee seizoenen geleden, een moeilijk seizoen.
 
Schalke 04 kaapte dankzij een 0-3-zege bij Karlsruher SC de drie punten mee naar huis en blijft daarmee alvast één punt voor Wolfsburg. Arminia Bielefeld en Energie Cottbus ten slotte speelden 1-1 gelijk en lijken zich zoals vorig seizoen te mogen opmaken voor een lange strijd om het behoud.
 
Uitslagen 10de speeldag Bundesliga
 
Werder Bremen – Schalke 04               0-2
VfL Wolfsburg – B. Mönchengladbach    3-0
Karlsruher SC – Schalke 04                 0-3
Arminia Bielefeld – Energie Cottbus       1-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties