Verbrugghe (KVK) wil punten halen in Brugge

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Verbrugghe (KVK) wil punten halen in Brugge

Zaterdagavond zakt KV Kortrijk af naar het Jan Breydelstadion om er Club Brugge partij te geven. In de Guldensporenstad willen ze maar wat graag punten meegrissen, maar het besef is er dat dat een moeilijke opdracht wordt.

"We hebben in Brugge niets te verliezen, maar we willen toch een goede prestatie neerzetten en tonen dat we kunnen voetballen", zegt verdediger Brecht Verbrugghe in de krant Het Laatste Nieuws. Verbrugghe beseft dat het moeilijk wordt om iets te rapen. "Na hun overwinning tegen Zulte-Waregem zullen ze zaterdag vol vertrouwen aan de aftrap komen en de zogenaamde 'vermoeidheid' waarvan sprake was de voorbije dagen niet voelen", gaat Verbrugghe verder.

KV Kortrijk wil zo lang mogelijk de nul houden in Brugge. "Club is favoriet en we zullen zonder twijfel onder druk komen te staan. We mogen ons echter niet ingraven en moeten proberen ook onze neus aan het venster te steken. Hoe langer we de nul kunnen houden, hoe nerveuzer ze zullen worden. Ik denk wel dat onze trainer (Hein Vanhaezebrouck, nvdr) zal blijven kiezen voor een driemansdefensie. Waarom zou hij ook veranderen?", vraagt Verbrugghe zich tenslotte nog af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties