Renard: 'Hier al leukere tijden gekend'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Renard: 'Hier al leukere tijden gekend'

Het gaat niet goed met KV Mechelen. Nadat geelrood werd afgetroefd door Anderlecht gingen het afgelopen weekend mis in eigen huis mis tegen SV Roeselare, een grote concurrent in de strijd tegen de degradatie.

Olivier Renard beseft het gevaar. "Iedereen moet eens goed nadenken en voor de spiegel gaan staan om zich af te vragen wat er scheelt. Tegen Anderlecht ging het louter om een kwestie van mentaliteit, maar zaterdagavond schortte er meer dan dat. Deze groep is nog jong en staat voor het tweede seizoen van de bevestiging. Ik heb hier al leukere tijden gekend", zegt de doelman van KV Mechelen in de krant Het Nieuwsblad.

De eigen fans joelden het team uit na afloop van de partij tegen Roeselare. "Ach, het is op een ander zeker niet beter. Bij Anderlecht of Standard fluiten ze al voor de wedstrijd als je de week voordien verloren hebt. Bij Napoli uiten ze zelfs hun ongenoegen als de training niet verloopt zoals het hoort. Ik vind het logisch dat de supporters zich verzetten", besluit Renard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties