Vermeersch legt uit waarom hij drastisch ingreep

Vermeersch legt uit waarom hij drastisch ingreep

Johan Vermeersch, de voorzitter van FC Brussels, legt vandaag in de krant Het Nieuwsblad uit waarom hij zo drastisch ingreep na de thuisnederlaag tegen KV Oostende. "Er is altijd wel iets met onze spelers die veel ervaring in eerste klasse hebben."

Johan Vermeersch liet de spelers tot woensdag niet toe tot het stadion en ze mochten enkel 's avonds trainen op het terrein van eersteprovincialer Zellik. Hij degradeerde zijn team dus tot een semi-profclub.

"Het is onaanvaardbaar wat de spelers op de mat legden tegen KV Oostende. Met alle respect voor die ploeg, maar teams als Luik en Doornik zijn beter. En dat terwijl er bij ons een aantal kandidaat-sponsors op de tribune zaten", briest Vermeersch nog.

"Er is altijd wel iets met de spelers die veel ervaring hebben in eerste klasse zoals Geoffroy Toyes, Thomas Phibel en Zola Matumona. Ze worden hier verzorgd als profspelers, maar ze moeten ook tonen dat ze dat dan waard zijn. Buiten Lierse, Sint-Truiden en Antwerp is iedereen in tweede semi-professioneel bezig. Ik hoop nu dat ze deze week ervaren hebben hoe het is om te trainen zoals alle andere ploegen", besluit Vermeersch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties