Simons verdedigt zijn trainer

De Nijs Michael
| 0 reacties
Simons verdedigt zijn trainer
Foto: © SC

In Nederland is landskampioen PSV na een knappe seizoensstart teruggevallen naar een zesde plaats. Afgelopen weekend ging de club nog met 1-0 onderuit bij NEC, maar ondanks het verlies in Nijmegen blijft aanvoerder Timmy Simons zijn trainer steunen.

Er sluipt de laatste tijd onrust in de rangen bij PSV. De Eindhovense club staat niet alleen vier punten achter op het leiderstrio Ajax, NAC en AZ, de landskampioen kampt ook met interne strubbelingen. Zo ligt trainer Stevens in de clinch met de Ecuadoriaan Méndez. Ondanks deze strubbelingen reageert aanvoerder Simons verbaasd op de vraag of het team de trainer nog steunt. "Jongens, als we nu al zo gaan beginnen... Natuurlijk staan we nog achter hem. Het is gemakkelijk om iemand anders de schuld te geven", aldus onze landgenoot.

PSV kampt momenteel duidelijk met een gebrek aan zelfvertrouwen, maar ook aanvoerder Simons heeft daar geen verklaring voor. "Ondanks de nederlaag hebben we qua veldspel een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Marseille en nu spelen we opnieuw zo'n klotewedstrijd. Maar AZ en Ajax staan voor de deur. Dat zijn lastige, maar ook mooie duels. Wie weet staan we volgende week opnieuw op een heel andere manier met elkaar te praten", blijft de aanvoerder positief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties