Gallas gooit bom in kleedkamer Arsenal

Philippe Crols
| 4 reacties
Gallas gooit bom in kleedkamer Arsenal
Foto: © SC

Bij Arsenal heeft aanvoerder William Gallas de vuile was van de Londense club buiten gehangen. Dat blijft meer dan waarschijnlijk niet zonder gevolgen.

Enkele weken geleden speelde Arsenal op verplaatsing tegen Tottenham. Tijdens de rust zou er het een en het ander gebeurd zijn. "Van Persie en Walcott vlogen elkaar in de haren", vertelt Gallas. "Ik heb dat toen proberen op te lossen door te zeggen dat we het na de wedstrijd wel zouden regelen", aldus de Fransman.

Gallas liet ook weten dat een bepaalde speler absoluut niet goed in de groep ligt. Om wie het gaat, vertelde hij niet, wel zei hij dat het iemand is die zes jaar jonger is dan hem. Gallas is 31 en dus blijven enkel de 25-jarigen Van Persie en Sagna over. "De persoon in kwestie scheldt voortdurende medemaats uit. Zelfs tegenover mij doet hij het. Dat kan zo niet verder", besluit Gallas.

De Fransman zal er allicht niet zonder serieuze boete vanaf komen. Mogelijk speelt hij ook zijn aavoerdersband kwijt. Maar hij heeft toch maar mooi reclame gemaakt voor zijn autobiografie die vanaf vandaag in Frankrijk te koop is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties