Zelenka: 'Hebben van niemand schrik'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Zelenka: 'Hebben van niemand schrik'

Vanavond speelt VC Westerlo de topper van de dertiende speeldag op het veld van RSC Anderlecht. Lukas Zelenka, ex-speler van de Brusselaars, vindt dat 'de Parel der Kempen' van niemand schrik moet hebben.

"We gaan vanavond in het Astridpark gewoon proberen ons spel te spelen. Wij hebben alleszins geen last van druk. Het is Anderlecht dat moet winnen. Het is voor iedereen een plezier dat we nu tegen hen kunnen spelen want we zijn goed bezig. We hoeven van niemand schrik te hebben", aldus Lukas Zelenka op Jupiler Pro League TV.

"Anderlecht blijft wel nog altijd een erg moeilijke verplaatsing. Maar we kunnen toch met de grote ploegen strijden. Ik heb zeker respect voor Anderlecht. Als we er één puntje kunnen halen, mogen we zeker tevreden zijn", gaat de Tsjech verder.

Zelenka speelde vorige week niet tegen AA Gent omwille van een blessure. Vanavond zal de middenvelder wel fit zijn. "Mijn blessure is veel verbeterd. Ik kon weer meetrainen. De dokter heeft me een injectie gegeven. Normaal ga ik vanavond kunnen spelen", besluit de Tsjech.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties