Foley vertrekt straks mogelijk bij Gent

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Foley vertrekt straks mogelijk bij Gent

De kans bestaat dat de Ier Dominic Foley en Ernest Nfor, beiden spitsen, bezig zijn aan hun laatste maanden in Gentse loondienst. Voor beide spelers is er interesse van andere clubs.

Dominic Foley is niet echt meer incontournable bij AA Gent in de basis sinds Michel Preud'homme er de touwtjes in handen heeft. De Ier zou in de belangstelling staan van twee andere Belgische eersteklassers, namelijk SC Lokeren en SV Zulte-Waregem.

Ernest Nfor werd vorig jaar uitgeleend aan KV Kortrijk, deed het daar uitstekend, en keerde dus dit seizoen terug naar de Arteveldestad. Daar lukt het hem niet om een basisplaats af te dwingen. KV Kortrijk zou hem graag opnieuw naar het Guldensporenstadion halen.

Gent-manager Michel Louwagie liet alvast weten dat beide spelers niet zomaar weg zullen mogen. "Er zijn een vijftal clubs geïnteresseerd in zowel Foley als Nfor, maar ze zullen pas weg mogen als wij een nieuwe spits gehaald hebben." De Buffalo's zijn ondertussen al druk bezig met het speuren naar een nieuwe spits die in de winterstop gehaald zou moeten worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties