Ibisevic speelt volgend seizoen ook voor Hoffenheim

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Ibisevic speelt volgend seizoen ook voor Hoffenheim

Vedad Ibisevic is de sensatie van de Bundesliga op dit moment. De spits van de verrassende lijstaanvoerder TSG Hoffenheim scoorde al 17 keer in 15 wedstrijden. Verschillende clubs tonen interesse, maar de Bosniër blijft zeker bij Hoffenheim.

"Het staat vast dat ik volgend seizoen ook nog voor Hoffenheim zal voetballen. De vele belangstelling maakt mij zeker trots." Dat vertelde Vedad Ibisevic vandaag in de Duitse pers. Die speculeren al een tijdje over de toekomst van de Bosniër. Voor hen is het niet de vraag waar Ibisevic volgend seizoen speelt, maar waar hij in de tweede seizoenshelft zal spelen.

Vrijdag staat in Duitsland de wedstrijd op het programma waar heel Duitsland reikhalzend naar uitkijkt. Hoffenheim speelt dan tegen het grote Bayern München. Franz Beckenbauer liet recentelijk nog weten dat Ibisevic een interessante speler voor zijn club zou zijn. De Bosniër staat evenwel nog tot de zomer van 2010 onder contract.

Ibisevic kijkt al uit naar de partij tegen Bayern. "We gaan niet naar ginder om het stadion te bezichtigen. Bayern is een echte topclub, maar ze zijn niet onklopbaar. We willen ginds gewoon gaan winnen", aldus de ambitieuze Bosniër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties