De Sutter: 'Leuk dat ik beslissend kon zijn'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Sutter: 'Leuk dat ik beslissend kon zijn'
Foto: © SC

Tom De Sutter speelde zeker niet zijn beste match in het Cercleshirt, maar zorgde met zijn twee doelpunten tegen AA Gent wel voor de beslissing. De toekomstige Anderlechtspeler kijkt met vertrouwen de komende matchen tegemoet.

Het was een gelukkige Tom De Sutter die ons na de wedstrijd tegen AA Gent te woord stond. De Cerclespits scoorde twee keer tegen de Buffalo’s en dat deed hem duidelijk deugd. “Tot de winterstop speel ik voor Cercle en ik blijf mijn best doen voor de vereniging”, trapte De Sutter een open deur in.
 
“Het is leuk dat het nu begint te lopen, ik hoop dat ik dit volhoud tot na de winter. Vorige week scoorde ik een mooie goal op Genk, toen speelden we ook goed, maar we werden er niet voor beloond. Dit keer ben ik beslissend met twee doelpunten. Dat doet deugd”, aldus de Cerclespits.
 
De eerste helft had Cercle het bijwijlen moeilijk tegen AA Gent. “Dat klopt. De trainer had ons nochtans gezegd dat er op rechts mogelijkheden zouden liggen, maar dan gaan we plots te veel op links spelen. Het liep te stroef. Gelukkig hebben we de tweede helft wel goed naar zijn raad geluisterd”, besloot De Sutter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties