Barre tijden voor Eboué bij Arsenal

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Barre tijden voor Eboué bij Arsenal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emmanuel Eboué (ex-Beveren) kent niet zijn beste periode bij Arsenal. Hij mocht zaterdag tegen Wigan invallen, maar werd door manager Arsène Wenger voor het einde van de partij gewisseld omdat niets de Ivoriaan lukte.

Emmanuel Eboué moest na een halfuur invallen om de geblesseerd uitgevallen Samir Nasri te vervangen. Hij deed het dramatisch slecht met tal van foute controles en slechte passes. Bovendien nam het publiek hem zwaar op de korrel. Bij ieder balcontact werd hij door zijn eigen aanhang getrakteerd op een striemend fluitconcert.

Ook toen Eboué even voor het einde van de partij weer gewisseld werd, was een fluitconcert zijn deel. De Ivoriaan kon zijn emoties niet meer de baas en ging in tranen het veld af. Enkel Emmanuel Adebayor gaf hem een troostende schouderklop.

Het fluitconcert van het publiek zou er niet zijn door zijn slechte prestaties, maar wel na de uitlatingen van William Gallas enkele weken terug. Daarin noemde hij onrechtstreeks Eboué de rotte appel in de groep. De Ivoriaan was een tijdje geblesseerd, maar mocht zaterdag zijn rentree 'vieren'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties